Салат олівє з червоною рибою і свіжими і маринованими огірками

Пропонуємо урізноманітнити традиційний рецепт і здивувати гостей 😊 Як зробити простий Салат олів’є з червоною рибою і свіжими і маринованими огірками простий рецепт.

Інгредієнти

яйця курячі – 3 шт.;
картопля – 2 шт.;
лосось або форель слабкою солі – 300 гр.;
огірки мариновані – 2 шт.;
огірки свіжі – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
зелений горошок консервований – 100 гр.;
сіль, перець, майонез – за смаком.

Салат олів’є з червоною рибою і свіжими і маринованими огірками покроковий рецепт

1. Відварюємо до готовності картоплю, моркву, яйця; Остуджуємо овочі та яйця, очищаємо, нарізаємо на кубики;
2. Також нарізаємо огірки і рибу, додаємо до відварених інгредієнтів;
3. Доповнюємо салат зеленим горошком; Солимо і перчимо до смаку, додаємо майонез і перемешиваем.