Як смачно зробити Салат Олів’є з солоною червоною рибою, креветками не класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт
Морква – 1 шт
Яйця – 2 шт.
Огірки марін. – 4 шт
Риба червона (солона) – 300 гр
Креветки – 100 гр
Майонез – 3 ст. л
Горошок – 100 гр
Сіль/перець за смаком
Салат Олів’є з солоною червоною рибою, креветками не класичний покроковий рецепт
1. Картоплю і моркву загортаю фольгу і попередньо запікаємо до готовності. По готовності овочі очищаємо і нарізаємо на кубики. Також нарізаємо попередньо відварені яйця і солоні огурцы.
2. Слабосолону червону рибу (форель або сьомгу) очищаємо від кісток і нарізаємо також на квадрати. Креветки попередньо твореним і очищаємо. У глибоку чашу додають овочі, зелений горошок, креветки і червону рыбу.
3. Додаємо пару ложок майонезу і перемішуємо. Солимо за смаком. Викладаємо порційно на тарілку і прикрашаємо зеленню на ваш вибір. не класичний салат Олів’є готов.
Відео рецепт 👇