Як же мені сподобалося поєднання інгредієнтів в цьому салаті, обов’язково спробуйте! Готувати дуже просто, а на смак як у ресторані. Як зробити Салат з баклажанами і руколою рецепт.
Інгредієнти
🕑Час приготування: 15хв
⚖️КБЖУ на 100г: 90-5-6-4
🍽Порції: 2 персони
✔️Помідори черрі 8шт
✔️Рукола ~65г
✔️Баклажан 1шт
✔️Яйця перепелині, зварені круто 5шт
✔️Міні моцарелла 6шт
для заправки:
✔️Оливкова олія 1стл
✔️Бальзамічний соус ~1стл
✔️Сіль і перець щіпка
Салат з баклажанами і руколою покроковий рецепт
1. Якщо баклажан не молодий, то очистіть його від шкірки. Наріжте трикутничками, засипте сіллю, перемішайте і залиште на 10 мин.
2. Через 10 хв змити сіль і сік, що виділився, промокнути серветками від вологи. Потім обсмажити баклажани на сковороді до готовности.
3. Яйця і помідори черрі розрізати на половинки. Рукколу помити і обсушити, викласти на дно салатника.
4. Зверху викласти яйця, помідори, моцарелу. Полити салат бальзамічним соусом, оливковою олією, посолити, поперчить.