Салат з капуста по корейськи швидкого приготування в домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
Капуста 1 кг
Часник 1 головка
Морква 200 г
Сіль 1,5 ст. л.
Цукор 1 ст. л.
Оцет (самий звичайний 9%) 2 ст. л.
Масло рослинне гаряче 40 мл
Коріандр 1 ч. л.
Паприка 1 ч. л.
Куркума 1 ч. л.
Перець гострий 1 ч. л.
Зіра 1/3 ч. л.
Кмин 1/3 ч. л.
Салат з капуста по корейськи швидкого приготування покроковий рецепт
1. Нарізаємо капусту великими шматочками. Солимо, трохи тиснемо руками і залишаємо на 30 хв. За цей час капуста повинна дати сік. Пробуємо капусту на сіль, за бажанням можна додати ще трохи солі. Якщо на ваш смак солі багато – потрібно просто промити капусту.
2. Перекладаємо капусту в суху миску. Додаємо моркву, нарізану соломкою, цукор і оцет. Перемішуємо. У центр тарілки викладаємо спеції: коріандр, паприку, куркуму, перець чилі, зіру, кмин і часник, видавлений через пресс.
3. Масло розігріваємо до легкого димку і акуратно виливаємо розпечене масло спеції (заварюємо спеції).
4. Гарненько перемішуємо, накриваємо плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник. Можна їсти через кілька годин. Зберігати в холодильнике.
Відео рецепт 👇