Салат з капусти з ковбасою «Дністер»

Як смачно зробити Салат з капусти з ковбасою «Дністер» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Обов’язкові інгредієнти: капуста, ковбаса, зелений горошок і майонез, а далі робимо, що хочемо. 👍🏻

Пропорції самі приблизні.
200 г капусти (пекінська теж цілком підійде)
100 г копченої ковбаси
1 цибулина 50 г (за бажанням)
50 г зеленого горошку (використовувала заморожений)
1 маленька морковочка (за бажанням)
майонез
сіль, перець

Салат з капусти з ковбасою «Дністер» покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати тонкими пір’ям, перетерти з дрібкою солі, цукру і крапелькою оцту. Капусту тонко нашаткувати, перетерти зовсім слегка.
2. Додати до капусти горошок, нарізану соломкою ковбасу, натерту на корейській тертці моркву, віджатий лук.
3. Заправити салат майонезом і можна подавати. Смачно до безобразия!