Салат з морської капусти, кальмаром і яйцем простий рецепт.
Інгредієнти
Суха морська капуста в солі 90-100 гр
Відварені яйця 3 шт
Кальмар 3 тушки
Майонез за смаком
Сіль, чорний перець,
Кунжут
Салат з морської капусти, кальмаром і яйцем покроковий рецепт
1. Суху капусту ламаємо на кілька частин і заливаємо водою кімнатної температури на ніч (12-14 годин). Добре капусту промиваємо в холодній воді, змінюючи її кілька разів. Внизу може бути осад з піском. Промиту капусту кладемо в киплячу воду і відварюємо 15-20 минут.
2. Промиваємо в холодній воді, заливаємо нової і проварюємо ще 10 хвилин після закипання. Проварюємо за тією ж схемою ще 2 рази. Готову капусту нарізаємо ножницами.
3. кальмар Очищений опускаємо в киплячу воду і варимо не більше 1 хвилини. Кальмар і відварені яйця нарізаємо на середні шматочки. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, сіль, чорний перець і добре перемішуємо. Прикрашаємо кунжутом і подаємо до столу.
Відео рецепт 👇