Салат з відвареної яловичини, горіхів і часнику

Салат до новорічного столу з 3-х інгредієнтів 🔥 ⠀Як зробити Салат з відвареної яловичини, горіхів і часнику рецепт простий. Не вважаючи, звичайно, заправки і прикраси 😁 Подати його можна абсолютно в будь-якому вигляді – чи то у формі шишки, як у мене, будь то кульки, обсипані меленими горіхами 👌 ⠀ Це салат з мого дитинства – його завжди готувала моя мама до свят, тому асоціації з ним у мене найтепліші 😍 взагалі, я б навіть сказала, що це традиційний вірменський салат часів молодості наших мам – у нас його там частенько готували 😇 ⠀ А яке блюдо у вас асоціюється зі святами вашого дитинства? ☺️

Інгредієнти

✔️ відварна яловичина
✔️ часник
✔️ горіхи
✔️ сіль чорний мелений перець
✔️ майонез / сметана або майонез + сметана для заправки

Салат з відвареної яловичини, горіхів і часнику покроковий рецепт

1. Перш за все, яловичину потрібно ДУЖЕ добре відварити. Щоб вона була максимально м’якою, наскільки це можливо. Потім відварене м’ясо розбираємо на волокна.
2. До вилікуй 2-3 подрібнених зубчики часнику, і достатня кількість подрібнених волоських горіхів (треба розуміти, що тут вони йдуть не як доповнення, а як один з основних інгредієнтів). Солимо, перчимо салат, заправляем.
3. В даному випадку салат, викладений у формі шишок, прикрашений мигдалем і розмарином. Так само абсолютно будь-який салат можна викласти в такому оформлении.