Салат зі свіжої моркви, соєвим соусом, кунжутом і часником

Як смачно зробити Салат зі свіжої моркви, соєвим соусом, кунжутом і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Осінь це не тільки гарбуз, але і безліч інших овочів, наприклад, чудова молоденька морква!
Та й поки мені зовсім не хочеться гарбузових супів, чорногорська осінь балує теплом, а ось імбирна морква справа інша. Осінні фарби, а смак веселий і легкий, золота осінь! Якщо ви купили спиралайзер, то можна на ньому красиво нарізати моркву, а якщо ні, то можна і на тертці натерти або просто соломкою.

Інгредієнти

На 500-600 гр моркви:
✳️ пучок салату
✳️ 2 ст л насіння кунжуту
✳️ 3 ст л соєвого соусу
✳️ 3 ст л рослинного масла
✳️ 2 ст л лимонного соку
✳️ 1 год л меду (сиропу)
✳️ 1 зубчик часнику
✳️ Шматочок імбиру 3 см

Салат зі свіжої моркви, соєвим соусом, кунжутом і часником покроковий рецепт

1. Насіння кунжуту обсмажити на сухій сковородке.
2. Часник і імбир дрібно нарізати і змішати з соєвим соусом, олією, лимонним соком, медом.
3. Змішати, додати порізану моркву і салатні листя з заправкою і насінням кунжута.
4. Як гарнір до риби або курки теж шикарно 👌