Самий смачний морквяний торт з кремом чіз в духовці простий рецепт. Морквяний сік і морквяний торт – ідеальне осіннє комбо 🥕🍁 Восени я обожнюю пити морквяний сік і мій найкращий помічник у його приготуванні – Соковижималка. Вона моментально витискає сік з будь-яких овочів і фруктів, навіть таких щільних як морква або буряки.
Я давно хотіла саме центріфужную соковижималку, така є у мами і сестри вже багато років, а в мене була шнековий, але зламалася через моркви. Після чергової ранкової склянки 🥕 соку я подумала, а макуха – ідеальний матеріал для морквяного торта і тут же спробувала 👇
Я давно хотіла саме центріфужную соковижималку, така є у мами і сестри вже багато років, а в мене була шнековий, але зламалася через моркви. Після чергової ранкової склянки 🥕 соку я подумала, а макуха – ідеальний матеріал для морквяного торта і тут же спробувала 👇
Інгредієнти
Для коржів або кексу:
▫️150 гр борошна
▫️5 гр соди
▫️2 гр солі
▫️2 гр імбиру
▫️2 гр кориці
▫️2 гр мускатного горіха
▫️100 гр білого цукру
▫️100 гр коричневого цукру
▫️120 гр морквяного макухи
▫️2 яйця
▫️150 гр вершкового масла
▫️Ванільний екстракт
Крем:
▫️200 гр вершкового сиру
▫️150 гр злив. масла
▫️100 гр цукру
▫️2 гр солі
▫️Ванільний екстракт
Самий смачний морквяний торт з кремом чіз в духовці покроковий рецепт
1. Змішуємо борошно, соду, сіль, спеції і 2 види цукру. Нагріваємо вершкове масло на середньому вогні до золотистого осаду. Остуджуємо, змішуємо з лимонною цедрою, яйцями і ванільним екстрактом. З’єднуємо 2 суміші і морквяний макуха. Викладаємо у форми і випікаємо 35-45 хв при 170°C.
2. Крем:
Збиваємо масло кімнатної t з цукром, додаємо вершковий сир, сіль і екстракт, збиваємо до однородности.
Збиваємо масло кімнатної t з цукром, додаємо вершковий сир, сіль і екстракт, збиваємо до однородности.
3. Я робила 3 кексу 10 см, розрізала на 2 коржа кожен, вийшло 2 тортика. Прослаиваем остиглі коржі кремом, остуджуємо і наші бенто-торти готові. Морквяний торт ідеальна осіння випічка, а з морквяного соку так приємно починати осінні дни.
Відео рецепт 👇