Як смачно зробити Сациві з курки по грузинськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мої дорогі грузинки, не судіть строго, готувала перший раз. Якщо щось не так, то завжди рада прислухатися до ваших порад, а критика щоб тільки в позитивній формі була!
Інгредієнти
📌 домашня курка або півень ( індичка теж підійде)
📌 600-800 г волоських горіхів
📌 2 ч. л уцхо-сунелі
📌 1 ч. л хмелі-сунелі
📌 1 ч. л червоного перцю
📌 сіль за смаком
📌 6-8 зубчиків часнику
Сациві з курки по грузинськи покроковий рецепт
1. Півня відварити до повної готовності. Волоський горіх прокрутити через м’ясорубку. До волоському горіху додати часник, спеції і сіль, перемешать.
2. До горіховою масою по трохи додати бульйон від м’яса і перемішати. Далі збити цю масу блендером.
3. Горіхову масу відправити в каструлю, додати м’ясо і довести до кипіння, хвилинки 5 поварити і готово! Можна подавати! Виходить дуже смачно, ситно, і ароматно!
Відео рецепт 👇