Так, ремонтантної! Чому б не приготувати смачний 🍓 Торт «Фрез’є». Як зробити смачний Серце торт Фрез’є з полуницею рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт:
2 Яйця(С1)
Цукор 80гр
Вершкове масло 25гр
Молоко 30гр
Ванільний цукор 5г
Борошно 75гр
Мус з заварний основою:
Молоко 300гр
Вершки 33% 200гр(1)+350гр(2)
Ванільний цукор 10гр
Цукор 100гр
Жовтки 2
Желатин 13гр
Вода для желатину 78гр
Кукурудзяний крохмаль 25гр
Полуничне желе:
Пюре полуниці 200гр
Цукор 50гр
Желатин 8г
Вода для желатину 48гр
Серце торт Фрез’є з полуницею покроковий рецепт
1. Бісквіт:
1. Збити яйця з цукром до пишної світлої маси.
2. Додати ванільний цукор, розтоплене вершкове масло і молоко. Акуратно перемішати..
3. Ввести муку і акуратно перемішати лопаткою.
4. Приготувати форми для випічки, дно простелити фольгою.
5. Вилити тісто у форми і випікати в розігрітій до 180С духовці близько 20-25 хвилин.
6. Готові коржі охолодити (не знімати з форм).
1. Збити яйця з цукром до пишної світлої маси.
2. Додати ванільний цукор, розтоплене вершкове масло і молоко. Акуратно перемішати..
3. Ввести муку і акуратно перемішати лопаткою.
4. Приготувати форми для випічки, дно простелити фольгою.
5. Вилити тісто у форми і випікати в розігрітій до 180С духовці близько 20-25 хвилин.
6. Готові коржі охолодити (не знімати з форм).
2. Мус з заварний основою:
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У каструлі об’єднати молоко, ванільний цукор і вершки (1), поставити на вогонь і довести до кипіння.
3. В окремій мисці змішати жовтки , цукор і кукурудзяний крохмаль.
4. Влити тонкою цівкою гарячу молочну суміш.
5. Повернути знову на вогонь і проварити до загустіння (як тільки підуть великі бульбашки, зняти з вогню)
6. Додати набряклий желатин і добре перемішати.
7. Остудити до кімнатної температури.
8. Вершки (2) збити до стану танення морозива» і об’єднати з заварний основой.
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У каструлі об’єднати молоко, ванільний цукор і вершки (1), поставити на вогонь і довести до кипіння.
3. В окремій мисці змішати жовтки , цукор і кукурудзяний крохмаль.
4. Влити тонкою цівкою гарячу молочну суміш.
5. Повернути знову на вогонь і проварити до загустіння (як тільки підуть великі бульбашки, зняти з вогню)
6. Додати набряклий желатин і добре перемішати.
7. Остудити до кімнатної температури.
8. Вершки (2) збити до стану танення морозива» і об’єднати з заварний основой.
3. Полуничне желе:
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У сотейнику об’єднати пюре полуниці з цукром, поставити на вогонь і довести до кипіння.
3. Зняти з вогню і розпустити желатин.
4. Остудити до кімнатної температуры.
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У сотейнику об’єднати пюре полуниці з цукром, поставити на вогонь і довести до кипіння.
3. Зняти з вогню і розпустити желатин.
4. Остудити до кімнатної температуры.
4. Збірка торта:
ДОДАТКОВО ЗНАДОБИТЬСЯ 200-250гр полуниці!
1. Форми з остиглими коржами простелити ацетатної плівкою.
2. Полуницю вимити, очистити від плодоніжок, розрізати навпіл.
3. Розташувати полуницю по краю форми уздовж ацетатної плівки зрізом назовні.
4. Вилити мус і прибрати в холодильник для стабілізації.
5. Як тільки мус стабілізується, налити остигле желе і знову прибрати в холодильник.
6. Декорувати свіжої клубникой.
ДОДАТКОВО ЗНАДОБИТЬСЯ 200-250гр полуниці!
1. Форми з остиглими коржами простелити ацетатної плівкою.
2. Полуницю вимити, очистити від плодоніжок, розрізати навпіл.
3. Розташувати полуницю по краю форми уздовж ацетатної плівки зрізом назовні.
4. Вилити мус і прибрати в холодильник для стабілізації.
5. Як тільки мус стабілізується, налити остигле желе і знову прибрати в холодильник.
6. Декорувати свіжої клубникой.