Севіче і тартар з лосося, манго і огірка

Як смачно зробити Севіче і тартар з лосося, манго і огірка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе лосося (форель або сьомга)
Огірок 1шт 🥒
Манго 1шт 🥭
Лайм 1шт
Соєвий соус

Севіче і тартар з лосося, манго і огірка покроковий рецепт

1. СЕВІЧЕ.
Огірочок очищаємо овочечисткою від шкірки і цієї ж овочечисткою нарізаємо вздовж на тонкі слайсы до появи насіння. Манго очистити і теж за допомогою овочечистки нарізаємо на тонкі слайсы.

2. Як не важко здогадатися, 😆 рибку теж треба нарізати на тонкі довгі слайсы. Кількість інгредієнтів регулюйте на свій розсуд, але рибки повинно бути побільше. Упереміш розкладаємо інгредієнти на тарілку і збризкуємо невеликою кількістю соку лайма і соєвим соусом.
3. ТАРТАР.
Огірок очищаємо овочечисткою від шкірки, розрізаємо вздовж і за допомогою чайної ложки выскребаем насіння. Нарізаємо огірок на дрібні кубики. Манго теж нарізаємо на дрібні кубики. Змішуємо манго з огірком і невеликою кількістю соку лайма.
4. Рибку нарізаємо на дрібні кубики і змішати з 1 ч. л. соєвого соусу. На тарілку за допомогою кулінарного кільця викладаємо шар риби і шар манго з огірком і акуратно притискаємо ложкою. Шари повинні бути однакової товщини. Якщо немає кільця, просто змішайте все в чашці і насолоджуйтеся. Обидві закуски перед вживанням рекомендую охолодити, приємного апетиту 😋.