Як зробити Шашлички з індички в духовці на шпажках рецепт простий. Знаєте яке найкраще придбання я зробила цього літа? ⠀ Я купила сушку для зелені. 😂 Чомусь до недавнього часу мені здавалося, що це даремний предмет і простіше посушити зелень на паперових салфеточках. Боже, бережи людини, який придумав цей дивний на вигляд агрегат! Тепер у мене в тарілці салат зі свого городу – ідеально чистий, а головне – сухий і від цього повітряний 😁 Ну і міні-шашлички з індички, які повинні були бути героями цього поста, але не сталося. Про них докладніше далі…
Інгредієнти
Маринад:
Соєвий соус 3 стл.
Кунжутне масло 1стл.
Сік лайма 1/4 шт.
Табаско або Шрірача за смаком
Насіння кунжуту
Сухий імбир
Сухий часник
(імбир і часник можна замінити на свіжі)
⠀
М’ясо:
Індичка або курка 500гр.
Для шашличків можна взяти будь-яку частину птиці. Мені найбільше подобається використовувати стегна без кістки.
Шашлички з індички в духовці на шпажках покроковий рецепт
1. Для маринаду змішуємо всі ингредиенты.
2. Маринуємо птицю мінімум 40 хвилин, а краще подовше. Насаджуємо на шпажки.
3. Готуємо зручним способом – гриль, духовка, сковорода… Головне не перетримати, міні-шашлички готуються дуже швидко!