Морквяні котлети з манкою класичні на сковороді

Сьогодні готуємо з моркви, багатою на вітамін А і каротин. Ставте лайк і зберігайте собі на майбутнє, стане в нагоді в пост! 🤔 Дуже смачні морквяні котлети з манкою класичні на сковороді будинку.

Інгредієнти

морква – 6-7 шт.;
манка – 4 ст. л.;
цукор-пісок – 2 ч. л;
сіль – за смаком;
масло рослинне для обсмажування.

Морквяні котлети з манкою класичні на сковороді покроковий рецепт

1. Моркву миємо, обрізаємо шкірку; Нарізаємо коренеплід на великі шматки, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин на середньому вогні;
2. Відварену моркву натираємо на дрібній або середній тертці, змішуємо з цукром, сіллю і манкою; З морквяної маси з допомогою ложки ліпимо котлетки, обвалюємо у манній крупі;
3. Смажимо на добре розігрітій сковороді з двох сторін до золотистої скоринки апетитною; Подаємо котлетки зі сметаною, можна посипати зеленью.