Щільні мокрі і важкі паски за старовинним рецептом

Щільні мокрі і важкі паски за старовинним рецептом простий. Скажи кексу НЕМАЄ, або про те, як варганити правильні паски за старовинним рецептом. Відриваю від серця. На виході ви отримаєте щільні, мокрі і важкі паски, які довго не черствіють і не схожі на кекс з магазину.

Інгредієнти

Дріжджі сухі -3столовые ложки
Цукор 1 їдальня ложка +750 грам
тепле Молоко-1 літр
Желки-10шт
Білки-10шт
Масло вершкове -500грамм
Борошно 1,5 кг+100/150гр в залежності від борошна
Мигдаль -500гр
Родзинки -500 гр
Ванілін і цедра за смаком та бажанням

Щільні мокрі і важкі паски за старовинним рецептом покроковий рецепт

1. Дріжджі і ложку цукру фигачим в тепле молоко і разбултыхиваем. Накриваємо. Нехай стоять і чекають, поки ви зіб’єте з цукром жовтки, а потім з дрібкою солі окремо білки до пишних піків( в чистому і сухому посуді яйця дб кімнатної температури). Тепер жовтки вмішуємо в дріжджі з молоком. А потім білки. Не партеся зі всякими віночками і лопатками. Звичайний міксер вам в помощь.
2. Зафигачиваем через 15 хвилин після цього борошно і розтоплене (але не гаряче масло), чергуючи порціями в 3 заходи ( мука/масло/розмішали і так три рази). Всі накрили і забули. Мигдаль заливаємо окропом. Через 10 хвилин зливаємо і знову окропом. Нехай стоїть, хвилин 10. Родзинки так само окропом і зливаємо через 10 хвилин воду за допомогою пристосування з дірками для макарон.
3. З мигдалю знімаємо скальп за допомогою великого, вказівного і середнього пальця (він буде вискакувати з шкірки і намагатися звалити по всій кухні, так що точніше прицеливайтесь в заздалегідь підготовлену миску). Приблизно через годину -півтора тісто має піднятися в 3 рази пишною шапкою. Вмешивайте в нього ще грам 100-150 борошна якщо воно здається вам рідкуватим, горіхи і родзинки, додайте за бажанням цедру/цукати/ванілін. Всі. Накрили. Знову забули. На годину точно. Ну все. Вуаля!
4. Наповнюєте форми для пасок на 2/3 тестом. По консистенції воно непевне, як піна, так що не панікуємо і відправляєте в холодну духовку при 180 градусах на 40 хвилин. Після закінчення часу, Перевіряєте дерев’яною шпажкою проколовши перший-ліпший паска наскрізь зверху вниз.
5. Якщо вона суха і без прилиплого тесту-чари вдалося. Якщо ні-обставляєте ще хвилин на 15. Можливі проблеми: Горить зверху? Накрийте фольгою або поставте зверху ярусом порожній лист і зменшіть температуру до 170 або включивши нижній прогрів без верхнього Паски тікають-форма занадто маленькая.
6. Або кладіть менше тесту, або прокладете по колу пергамент з запасом по висоті на борти. Паска м’який і не тримає форму ви пробздели зайві 10-15 хвилин з моменту закладки у форму і він у вас переподнялся. Тестові піднялося. Буває. Дріжджі попалися не фонтан. Не впадаємо у відчай! І так смачно выйдет.
7. Порада: Спробуйте спочатку на одному куличе, щоб зрозуміти вашу духовку і потрібний обсяг тесту. Вийняли. Остудили. Засунули паска головою вниз в розтоплений шоколад. В жопу всяку метушню з цукровою пудрою і белками.
8. Кухня чистіше буде. Посипаєте красотульками, горіхами, шоколадними пухирцями, машмеллоу і че ще в будинку знайдете і з почуттям виконаного обов’язку і відчуттям, що ви богиня гордо залишаєте кухню.