Шкмерули курка по грузинськи з соусом простий рецепт.
Інгредієнти
🔹Ніжки або стегна курки – 1 упаковка. (або тушка)
🔹Масло вершкове
🔹Часник – 5-6 зуб.
🔹Вершки 10% або молоко – 450 мл
🔹Зелень (кінза, петрушка, чорний перець, хмелі-сунелі, сіль – за смаком
🔹Куркума (додав під час смаження курки для кольору)
Шкмерули курка по грузинськи з соусом покроковий рецепт
1. Для соусу змішуємо подрібнений часник, зелень, сіль, перець, хмелі-сунелі. Тиснемо в ступці або імпровізуємо. Заливаємо вершки або молоко, перемішуємо і оставляем.
2. Стегна, ніжки, або тушку обсмажуємо на злив. олії з обох боків до рум’яного кольору. Під час смаження можна додати куркуму, щоб поліпшити колір і курки блюда.
3. Заливаємо соус і під кришку спочатку на 5 хв. Потім перевертаємо курку, щоб все гарненько вбралося і знову під кришку на 5 хв. І все. Дуже смачне блюдо готове 🔥 Це дуже смачно і ароматно!
Відео рецепт 👇