Хрусткі Шніцелі з індички в паніровці на сковороді з грибним соусом рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
– філе індички або курки -600 р
-борошно для панірування
-яйця 2-3 шт
-панірувальні сухарі +твердий сир грам 50
-сіль,перець
Для соусу :
-400 г грибів
-400 мл вершків 10%
-1 ч. л борошна
-1/2 зубчики часнику
Шніцелі з індички в паніровці на сковороді з грибним соусом покроковий рецепт
1. Наріжте філе на тонкі шматочки і відбийте. Посоліть, поперчіть. Підготуйте борошно, збийте яйця з сіллю, до панировочным сухарів додайте тонко натертий сыр.
2. Обваляйте шматочки спочатку в борошні, потім в яйці і панірувальних сухарях. І обсмажте на середньому вогні на рослинній олії з двох сторін по 3-4 минуты.
3. Для соусу: гриби наріжте і відправте на сковороду з маслом, посоліть і смажте до випарювання жидкости.
4. Додайте тертий часник, гарячі вершки, борошно і дочекайтеся загустіння соуса.
Відео рецепт 👇