шоколадне Морозиво ескімо Орео простий рецепт.
Інгредієнти
✔️Сирні сир – 300 гр
✔️Цукрова пудра – 80 гр
✔️Вершки 33% – 120 гр
✔️Какао порошок – 10 гр
✔️Желатин – 8 гр
✔️Вода – 40 гр
✔️Печиво/крихта «Орео»
шоколадне Морозиво ескімо Орео покроковий рецепт
1. Замочити желатин в холодній воді. Сирний сир, цукрову пудру, 60 мл вершків і какао порошок об’єднати в чаші міксера. Змішати до однорідності. Розпустити желатин в мікрохвильовці, підігріти решта 60 мл вершків і об’єднати з желатином. Добре перемешать.
2. Додати желатинову масу до сирної, перемішати. Перекладе в кондитерський мішок і викласти у форми. В морозильник до повного заморожування. Заглазировать шоколадом.
3. Отримуємо близько 8-9 повнорозмірних Ескімо. Відмінно переносять заморожування можна зберігати в морозильнику в закритій тарі до 3 місяців. Розморожування через холодильник. Зберігати рекомендую без глазури.
Відео рецепт 👇