Шоколадне печиво з манго і апельсинами

Як зробити Шоколадне печиво з манго і апельсинами рецепт простий. Любите печиво? А шоколадне? А з манго і апельсином? Так? Тоді швидко розтопити масло. Так – так. Швидко. Все інше я зараз розповім. Ви обов’язково повинні це спробувати. Вони просто 💣🔥 Пс. Начинка може бути будь-яких цукат, або навіть горіхи і шоколад 😉

Інгредієнти

Вершкове масло-120 г
Цукор 150 г
Яйце 1 шт С1
Борошно 170 г
Какао 30 р
Крохмаль 10 р
Розпушувач 4 р
Сіль щіпка
Цедра з одного апельсина
Цукати манго 100 р
Свіжий апельсин 50 г

Шоколадне печиво з манго і апельсинами покроковий рецепт

1. Масло розтопити на маленькому вогні. Додати цедру і томити до янтарьного кольору. Остудити. Манго дрібно нарізати, додати м’якоть апельсина і готувати хвилин 5 – 7 на середній температурі, поки вся рідина не випарується. Остудити. Всі сухі інгредієнти просіяти і перемешать.
2. Додати масло і яйце. Перемішати в однорідну, не липке та м’яке тісто. Прибрати в пакет і на пів години прибрати в холодильник. Розділити на шматочки розміром великого грецького горіха. Кожен шматок приплюснути, в центр покласти по чайній ложки начинки.

3. Краю зібрати до центру. Защипнути. Викласти на пергамент. Злегка приплюснути і в розігріту до 190С духовку на 15-17 хвилин. Готове печиво дуже ніжне і крихке. Тому краще дайте охолонути на противне.

Відео рецепт 👇