Шоколадне печиво з нутелла і борошна

Як приготувати ніжне Шоколадне печиво з нутелла і борошна рецепт простий в духовці. Нутелла володіє унікальним якістю робити смачне ще смачніше. Це печиво не виняток. Ну ладно, шматочки шоколаду теж тут не просто так, а щоб розплавитися в духовці і потім дарувати вам насолоду з кожним укусом 🤤 Готується він швидко, а з’їдається ще швидше, врахуйте. Якщо робити на компанію, вам майже нічого не дістанеться. Якщо піч для себе, є вірогідність з’їсти все відразу. Як же бути? 🤔

Інгредієнти

Масло вершкове – 120 г
Нутелла – 100 г
Цукор коричневий – 100 г
Цукор – 50 г
Яйця -1 шт.
Борошно – 250 г
Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
Сода – 1/2 ч. л.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Білий шоколад – 50 г
Темний шоколад – 50 г

Шоколадне печиво з нутелла і борошна покроковий рецепт

1. Обидва види шоколаду порубати на невеликі шматочки, або ж можна використовувати шоколадні каллеты. У мисці з’єднати масло, нутеллу, цукор і яйце і збивати міксером до пишноти, хвилин 5.
2. Змішати і просіяти залишилися сухі інгредієнти і ввести їх в масляну суміш, перемішати до об’єднання. В кінці додати шоколад, але залишити трохи, щоб потім прикрасити печенюхи сверху.

3. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 2 години. Сформувати з тіста кульки, викласти на деко застелений на відстані ~ 5 см і прикрасити шоколадом. Випікати 12-14 хвилин при температурі-18оС. Охолодити на деку хвилин ю і можна подавать.