Класичний Паску Краффин закручений

Класичний Паску Краффин закручений рецепт простий. Це дуже смачна великодня випічка, яка по-справжньому закохує в себе ❤️

Інгредієнти

•110 г теплого молока
•80 г цукру
•10 г ванільного цукру
•7 г сухих дріжджів або 20 г пресованих
•1 яйце
•2 жовтки
•380 г борошна
•1/2 ч. л. солі
•1/2 ч. л. мускатного горіха
•40 г вершкового масла
•100 г родзинок
•70 г цукатів
•за бажанням можна взяти ще 70-100 г горіхів (в ідеалі – мигдальні пелюстки)
•90 г вершкового масла для змащування
•цукрова пудра для прикраси

Класичний Паску Краффин закручений покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо опару: у тепле молоко додамо 1 ч. л. цукру із загальної маси і дріжджі. Перемішаємо і залишаємо на 10-15 хвилин. 2 ст. л. борошна із загальної маси залишимо для сухофруктів, які заздалегідь краще замочити в коньяке.

2. Процес замішування тіста показаний на відео. Випікаємо краффины в розігрітій до 200* духовці 10 хвилин, потім накриваємо фольгою і випікаємо ще 10 хвилин при 180*.

3. Знімаємо фольгу, ще 10 хвилин і готово! Прикрашаємо цукрових пудрой.

4. З цих пропорцій виходить 2 краффина по 420 г.

Відео рецепт 👇