Шоколадне тістечко kinder молочний скибочку з кремом

Як зробити смачне Шоколадне тістечко kinder молочний скибочку з кремом рецепт простий домашній.

Інгредієнти

◻️Для тіста:
▫️яйце (сер.) – 3 шт.
▫️цукор – 100 г
▫️масло ростить. – 55 мл
▫️кефір – 100 г
▫️борошно – +/-110 р
▫️кукурудзяний крохмаль (якщо немає, то замініть на борошно) – 40 р
▫️какао-порошок – 25 р
▫️мед – 2 ч. л. (=15 м)
▫️розпушувач – 1 ч. л.
▫️сіль – ½ ч. л.

◻️Для крему:
▫️вершки (33%) – 300 мл
▫️сирний сир – 200 г
▫️мед – 1 ч. л. (за бажанням)

Шоколадне тістечко kinder молочний скибочку з кремом покроковий рецепт

1. ГОТУЄМО БІСКВІТ
1. У глибокій ємності змішайте яйця з сіллю і збивайте 3 хвилини. Потім додайте цукор і збивайте ще 4 хвилини.
2. Додайте кефір, олію, мед і перемішайте.
3. Окремо просіяти борошно, крохмаль, какао-порошок, розпушувач і поступово введіть в тісто. Перемішайте до однорідності.
4. Викладіть тісто на широкий плоский деко і випікайте при 180 ⁰ С до готовності (5-15 хвилин).
Готовність можна визначити зубочисткою або дерев’яною шпажкою: зробіть тісто під час випікання в декількох місцях. Якщо зубочистка суха – готово, якщо ні, дайте постояти еще.
2. ГОТУЄМО КРЕМ
1. Покладіть в морозильну камеру вершки, ємність, в якій будете збивати, і віночок від міксера на десять хвилин.
2. Перелийте вершки в ємність для збивання і збивайте 3-5 хвилин. Спочатку на мінімальних обертах, досягаючи максимальних. Вершки повинні стати густішим.
3. Додайте до вершків сирний сир (порціями). Збийте.
4. Додайте мед і добре взбейте.
3. ЗБИРАЄМО ТІСТЕЧКО
великий корж Розріжте на дві рівні частини.
Викладіть весь крем на перший корж, розрівняти його по всій площі коржа і накрийте зверху другим коржем.
Приберіть в холодильник на 3-6 годин для просочення.
Після цього вийміть і наріжте на тістечка потрібного розміру (у мене вийшло 8 штук).
Цей десерт оцінять не тільки діти, але і дорослі.
Приємного апетиту!