Шоколадні Капкейки Снікерс

Як зробити Шоколадні Капкейки Снікерс рецепт простий.

Інгредієнти

Почнемо з карамелі:
Цукор-100г
Вершки 33% – 80г
Згущене молоко – 30г
Масло вершкове 82 ,5 % – 65 гр
Сіль, щіпка.
Арахіс смажений, подрібнений – опціонально , за смаком.

Тісто для капкейків:
Борошно 160г
Сода 4 р
Сіль 1 г
Какао 45 р
Цукор-200г
1 яйце
Масло рослинне-80 г
Молоко 170 р
Оцет 0,5 ст л

Крем для шапочок:
Вершковий сир 400г
Вершки 33% 300г
Цукор-100г
Арахісова паста 60 г

Шоколадні Капкейки Снікерс покроковий рецепт

1. Вершки та згущене молоко з’єднати, добре нагріти, прибрати в сторону. Цукор помістити в сотейник з товстим дном, розчинити цукор до єдиного кристалики цукру, не спалити! Додати половину вершків зі згущеним молоком, перемішати. Додати другу половину, перемішати. Проварити кілька хвилин на середньому вогні. Остудити до 45 градусів. Додати сіль. Додати размягченое масло, пробити блендером. Додати горіх. Перемішати. Остудить.
2. Тісто для капкейків:
Всі сухі інгредієнти змішати. Молоко та олію трохи підігріти. Влити до сухих інгредієнтів. Додати яйце. Трохи збити міксером. Додати оцет, перемішати. Розлити по формах. Випікати в розігрітій духовці 20+- хвилин, при температурі 160 градусів. Готовність перевіряємо шпажкою. Остудити капкейки, вирізати серединки . В середину відсадити карамель.
3. Крем для шапочок:
Вершки, цукор, сир збити до щільності. Додати пасту. Перемішати. Відсадити шапочки. Поставити в холодильник капкейки мінімум на пару годин ❤️ З цієї кількості у мене вийшло 10 великих капкейків з подвійною шапочкою. Вага капкейка – 140 гр