Яскрава, непередбачувана закохує в себе з першого укусу. Це одночасний вибух всіх смакових рецепторів.⠀Як зробити Шоколадні цукерки корпусні Грейпфрут Інжир рецепт простий домашній. Спочатку ви відчуваєте бархатисту і солодку м’якоть інжиру, а після приємну, освіжаючу гірчинку грейпфрута. Гладка, ніжна текстура цукерки прямо тане в роті, залишаючи приємне післясмак цитрусове.⠀
Інгредієнти
Пюре грейпфрута – 70 р.⠀
Пюре інжиру – 30 р. ⠀
Цукор – 30 р.⠀
Інвертний цукор -10 гр. ⠀
Глюкозний сироп – 12 гр. ⠀
Молочний шоколад Cacao Barry Alunga, 41,3%- 135 р.⠀
Вершкове масло 30 р.⠀
1/2 шт. цедри грейпфрута ⠀
Шоколадні цукерки корпусні Грейпфрут Інжир покроковий рецепт
1. Пюре грейпфрута: ⠀ Очистити грейпфрут від перегородок, кісточок і іншого і добре пюрировать блендером. ⠀ В сотейнику нагріти⠀пюре⠀грейпфрута і пюре з інжиру сахарами.
2. Вилити⠀на розтоплений⠀шоколад 32-35 З Ввести м’яке вершкове масло і дрібно натерту цедру грейпфрута.
3. Емульгувати⠀блендером протягом 2 хвилин. Відсадити⠀у форми при температурі 29-30 С. ⠀ Стабілізувати 10-12 годин при t 14-18 C ⠀