Шоколадні цукерки корпусні Грейпфрут Інжир⁣ ⁣

Яскрава, непередбачувана закохує в себе з першого укусу. ⁣⁣Це одночасний вибух всіх смакових рецепторів.⁣⁣⠀Як зробити Шоколадні цукерки корпусні Грейпфрут Інжир⁣ ⁣рецепт простий домашній. Спочатку ви відчуваєте бархатисту і солодку м’якоть інжиру, а після приємну, освіжаючу гірчинку грейпфрута. Гладка, ніжна текстура цукерки прямо тане в роті, залишаючи приємне післясмак цитрусове.⁣⁣⠀

Інгредієнти

Пюре грейпфрута – 70 р.⁣⁣⠀
Пюре інжиру – 30 р. ⁣⁣⠀
Цукор – 30 р.⁣⁣⠀
Інвертний цукор -10 гр. ⁣⁣⠀
Глюкозний сироп – 12 гр. ⁣⁣⠀
Молочний шоколад Cacao Barry Alunga, 41,3%- 135 р.⁣⁣⠀
Вершкове масло 30 р.⁣⁣⠀
1/2 шт. цедри грейпфрута ⁣⁣⠀

Шоколадні цукерки корпусні Грейпфрут Інжир⁣ ⁣ покроковий рецепт

1. Пюре грейпфрута: ⁣⁣⠀ Очистити грейпфрут від перегородок, кісточок і іншого і добре пюрировать блендером. ⁣⁣⠀ В сотейнику нагріти⠀пюре⠀грейпфрута і пюре з інжиру сахарами.
2. Вилити⠀на розтоплений⠀шоколад 32-35 З Ввести м’яке вершкове масло і дрібно натерту цедру грейпфрута.
3. Емульгувати⠀блендером протягом 2 хвилин. Відсадити⠀у форми при температурі 29-30 С. ⁣⁣⠀ Стабілізувати 10-12 годин при t 14-18 C ⁣⁣⁣⁣⠀