Шоколадні цукерки Трюфель Полуниця з вершками

Шоколадні цукерки Трюфель “Полуниця з вершками” простий рецепт 🍓 Як надати цукерок полуничний смак, якщо сезон полуниці вже закінчився? Дуже просто! У нас є великий вибір ягідних порошків і сублиматов в шматочках, слайсах і цілими ягодами. Вони мало того, що зберігають смак, колір і аромат свіжої ягоди, але так само не дають зайвої води в десерті. А ще вони дуже корисні, можна брати з собою в якості снеків. Але сьогодні ми додамо їх цукерки 😋 Виходить не гірше, ніж на ягідному пюре.

Інгредієнти

Білий шоколад (Tomer без цукру) 350 р
Вершки 33% 130 р
Масло какао 50 г
Вершкове масло 60 г
Пудра полуниці 50 р
Шматочки полуниці 25 г

Шоколадні цукерки Трюфель “Полуниця з вершками” покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до кипіння, додати какао масло. Заважати, поки всі каллеты не розчиняться. Шоколад трохи підтопити. Вилити гарячі вершки на шоколад, почекати пару хвилин і перемішати до однородности.
2. Додати масло кімнатної температури і пробити блендером. Додати пудру полуниці, добре перемешать.

3. Накрити ганаш плівкою вконтакт і прибрати на стабілізацію в холодильник на ніч. Сформувати кульки по 18 м і обваляти в шматочках клубники.