Шоколадні яйця з чізкейк начинкою на Великдень

Шоколадні яйця з чізкейк начинкою на Великдень рецепт простий. Шоколадні яйця ми готували в попередньому пості, дайте зробимо чізкейк без випічки – його можна робити також в порційних стаканчиках

Інгредієнти

Основа:
Борошно (у мене фундучная) 30 гр
Сливчоное масло 20 гр
Подслатитель 3 гр
Молоко 2,5% 10 гр
Шоколад без цукру 10 гр

Чізкейк:
Шоколад без цукру 10 г
Молоко 2,5% 20 гр
Сирний сир 110 гр
желатин 3 гр + вода 15 г

Шоколадні яйця з чізкейк начинкою на Великдень покроковий рецепт

1. Основа:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Рівномірно розподіліть борошно з пергаменту і випікайте близько 5-10 хвилин. Мука повинна бути злегка золотистого кольору. Повністю остудіть. Масло з подслатителем збити до кремоподібної маси. Потім додати молоко і ще раз збити, додати борошно і подрібнений шоколад. Викладіть тісто ложкою в основу яйця і приберіть в холодильник.

2. Чізкейк:
Желатин замочити у воді. Всі інші інгредієнти збити до однорідності, розтопити желатин і швидко все збити, додати шматочки шоколаду. Перекласти в кондитерський мішок і відсадити на основу. Прибрати в холодильник

3. Розтопити трохи шоколаду, вилити поверх начинки.

Відео рецепт 👇