Шоколадно-кавовий торт з кремом із згущеного молока

Як зробити Шоколадно-кавовий торт з кремом із згущеного молока рецепт простий. Надзвичайно смачний, дуже шоколадний, з кавової ноткою 😍👌🏼. Готується він не складно, спробуйте! Торт обов’язково сподобається вам і вашим гостям.

Інгредієнти

Яйця-6 шт.
Цукор -120 р.
Розчинну каву -1 ст. л. + 2 ст. л. гарячої води
Рослинна олія 100 р.
Какао -2 ст. л. какао
Мед -2 ст. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
Борошно -350 р.

Для крему
Вершкове масло( кімнатної температури) -200 р.
Згущеного молока – 1 банка
Какао -1ст. л.
Кави -1 ст. л.

Для глазурі
Шоколад-50 гр.
вершки 33-35 % -50 гр.

Шоколадно-кавовий торт з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром до пишної піни. Відправляємо залишилися інгредієнти і все добре перемішуємо . Ділимо на 3 рівні частини і випікаємо кожен корж у формі 20 на 30 (в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 10 -15 мин.

2. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури і відправляємо всі залишилися інгредієнти. Все з’єднати до однородности.

3. Змастити коржі як на відео і прибрати в холодильник мінімум на 30 хв. Дістати прикрасити глазур’ю і посипати корицей.

4. Прибрати в холодильник мінімум на 2 години Нарізати на порції і можна підірвати до столу.

Відео рецепт 👇