Шоколадно ягідний торт з сирним кремом

Як зробити смачний і простий шоколадно ягідний торт з сирним кремом рецепт в духовці.

Інгредієнти

Інгредієнти на торт 16 см

бісквіт:
яйця 3 шт
цукор 150 г
рослинне масло без запаху 110 р
молоко 150 г
борошно 250 г
какао 30 р
розпушувач 1 ч. л

начинка:
ягідне пюре (у мене малинове) 80 р
цукор 20 г +-
кукурудзяний крохмаль 1 ч. л
вода 1 ст. л

сирний крем:
сир 300 г
вершки 33% 150 р
ваніль 1 ч. л
цукрова пудра 55 р +-

глазур:
шоколад 50 р
вершки 33% 70 р

свіжі ягоди 200-300 г

Шоколадно ягідний торт з сирним кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт. Яйця збити з цукром 8 хвилин. Додати молоко, масло і змішати. Просіяти борошно, какао і розпушувач. Змішати міксером на низькій швидкості або вручну лопаткою. Випікати у трьох кільцях 16 см при температурі 170 градусів 25 хвилин. Готові бісквіти остудити і зрізати бугорок.

2. Начинка. Ягідне пюре нагріти з цукром. Додати крохмаль, змішаний з водою і добре перемішати. Довести до кипіння і зняти з огня.

3. Сирний крем. Сир протерти через дрібне сито. Додати вершки, ваніль, пудру і пробити занурювальним блендером.

4. Збірка. Бісквіт – крем – начинка – ягоди – бісквіт – крем – начинка – ягоди – бісквіт – глазур – ягоды.

5. Такий торт разрезе.