Шоколадний бенто торт з вишнею

Як смачно зробити Шоколадний бенто торт з вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний бенто торт

Інгредієнти

Бісквіт:
⭐️Борошно 65 р
⭐️Цукор 60 г
⭐️Какао 10 р
⭐️Сіль щіпка
⭐️Розпушувач 5 р
⭐️Вода 75 р
⭐️Олія рослинна 25г
⭐️Сік лимона 1 чайна ложка або яблучний оцет

Начинка:
⭐️Вишня 100г
⭐️Цукор 20г

Крем:
⭐️Сирний сир 100г
⭐️Вершки 33% 20 р
⭐️Пудра Цукрова 20 г

Шоколадний бенто торт з вишнею покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти, додати рідкі, перемішати, розлити по формах. Випікати 160 градусів – 20-25 хвилин до сухої зубочистки. З’єднати вишню з цукром, довести до кипіння, остудить.

2. З’єднати всі продукти і збити на максимальній швидкості 1-2 хвилини до густоти. Збірка торта: Пергамент 20/20 см – в центр капаємо трохи крему – поміщаємо перший бисквит.

3. Просочуємо 3 силових ложки вишневого соку – крем – Вишні – бісквіт – просочення 3 ложки – вирівнюємо бока – накрити плівкою прибрати в холодильник, бажано на ніч(так буде смачніше), але можна і на 1-2 часа.

Відео рецепт 👇