Шоколадний бісквіт на молоці і какао простий рецепт. Змінювати цей бісквіт на інший ви точно не захочете!
Інгредієнти
на дві форми 16 см
– Борошно 150 гр
– Цукор 150 гр
– Молоко 150 гр
– Какао 40 гр
– Яйця С1 3 шт
– Рослинна олія 40 гр
– Розпушувач 1ч.л
– 1/3 ч. л. Сода
Шоколадний бісквіт на молоці і какао покроковий рецепт
1. Підігріти до гарячого стану молоко і масло. Важливо!!! Не кип’ятити. Збити яйця з цукром до пишної білої піни і до розчинення цукру. Відключаємо міксер і починаємо працювати вручну. Молоко влити в яєчну суміш і дуже акуратно знизу доверху перемешиваем.
2. Тут важливо не розбити пишність, щоб суміш не осіла! Сухі інгредієнти просіваємо і в кілька етапів вмішуємо в тісто. Не поспішайте, пишність повинна зберегтися. Ділимо тісто на дві частини і розливаємо по двом формам.
3. Піч 40-50 хвилин до сухої шпажки. З часу орієнтуйтеся на свою піч! Дати бісквіту охолонути, обернути харчовою плівкою і в холодильник на 6 годин минимум.