Шоколадний бісквіт на окропі в духовці

Найкращий бісквіт! Ох, ну невже я можу вже ділитися з вами рецептами і озвучувати їх 😅 до цього доводилося говорити «носом» 🤣 Потихеньку входжу в Свій звичний ритм 🙏 Як зробити Шоколадний бісквіт на окропі в духовці рецепт простий і швидкий. А Бісквіт легкий у приготуванні , вийде у кожної з вас, для нього не обов’язково мати планетарний міксер . Досить і погружного 👍 Якщо ви бачите цей рецепт не забудьте поставити ❤️ і зберегти його , щоб не втратити 😉 Бісквіт на окропі.

Інгредієнти

-яйце 100гр
-цукор 150гр
-рослинне масло 90гр
-молоко 150гр
-цукор 140гр
-борошно 350гр
-розпушувач 10гр
-какао 45гр
-окріп 220гр

Діаметр форми 16см (2 форми)

Шоколадний бісквіт на окропі в духовці покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром 150гр поступово вводячи в 3-4 етапи. Збиваємо дочиста, вводимо раст масло та сухі інгредієнти разом з цукром 140гр.

2. Перемішуємо , додаємо молоко і в кінці крутий окріп . Випікаємо при 180гр 40 мин.

3. Робимо все по інструкції і отримуємо самий неймовірний бісквіт, який вийде у кожного!