Шоколадний брауні

РЕЦЕПТ БРАУНІ 🍫 Знаю, що багато «обходять стороною» шоколадний брауні, мовляв, шоколадний – шоколад, що може бути цікавого? Ви не пробували справжній брауні! Насичений смак, тягуча текстура всередині, хрустка скоринка зверху, швидкість роботи, а який результат🥰🙌🏻

Інгредієнти

* 90гр темного шоколаду
* 45гр вершкового масла 82,5%
* 85гр яєць
* 120гр цукру
* 25гр борошна пшеничного
* 7g какао – порошку (вибирайте якісний какао)

Шоколадний брауні покроковий рецепт

1. Шоколад з вершковим маслом розтопити в мікрохвильовці імпульсами за 15-20 секунд, ретельно перемішати. Збити яйце з цукром до світлої маси і розчинення цукру. Вмішати впевнено теплу шоколадно – масляну масу, просіяти сухі інгредієнти і ввести в 1-2 етапи, перемішати до однородности.

2. Обернути форму (у нас квадрат 15*15) фольгою і відправити в розігріту духовку, на 12 – 15 хвилин при 170* градусах, режим верх – низ. Дати охолонути, нарізати на порційні шматочки і насолоджуватися результатом.

3. Зберігати в холодильнику ( до 5 днів), у щільно закритому контейнері. Перед вживанням, дати полежати 30-40 хвилин при кімнатній температурі, брауні стане м’якше, за рахунок того, що жири в стабілізувалися холоде.

Відео рецепт 👇