Шоколадний чізкейк з вишнею

Як приготувати смачний Шоколадний чізкейк з вишнею рецепт простий.

Інгредієнти

Інгредієнти на форму 16 см:

Для основи:
75 г вершкового масла
50 г вершкового масла для реструктуризації
120 г темного шоколаду
125 г борошна
25 г какао порошку
31 г цукрової пудри
31 г цукру
1 жовток

Для чізкейку:
350 г сирного сиру
50 г цукру
160 г темного шоколаду
150 г вершків 33%
1 яйце
300 г вишні без кісточки
40 г цукру
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю

Шоколадний чізкейк з вишнею покроковий рецепт

1. Вершкове масло перетерти з цукром і пудрою, додати жовток, а потім всі інші інгредієнти, крім другого масла і шоколаду. Замісити тісто, сформувати пласт і прибрати в холодильник на годину. Потім подрібнити тісто в крихту, прибрати в морозилку на 10 хвилин. Запікати при 180 З 10-15 минут.
2. Остудити і перемолоти в дрібну крихту. Змішати з м’яким маслом і розтопленим шоколадом, сформувати основу з бортиками. Сирний сир змішати з цукром, потім додати яйце і вершки збити до однородности.
3. Шоколад розтопити і дати трохи охолонути, додати в сирну суміш. Вилити масу на основу, випікати 2 години при 130 С. Остудити в прочиненими духовці, потім відправити на ніч холодильник.
4. Вишню з цукром проварити в сотейнику до виділення соку, потім додати крохмаль і ще трохи проварити до загустіння. Зняти з плити, трохи остудити,вилити на охолоджений чізкейк і знову відправити в холодильник до повного стабилизации.