Як зробити Шоколадний чізкейк з вишнею у формі ескімо рецепт простий 😍 З цієї кількості можна спекти чізкейк діаметром 14-16 см, або спекти 6 шт. у формі ескімо 🌷
Інгредієнти
Сирний сир – 200г
Цукор – 55 р
Шоколад темний (від 54%) -115 р
Вершки 33-35% – 75 г
Яйце – 1 шт
Начинка – будь-які ягоди, у мене вишня
Ягоду можна подрібнити, або використовувати цілісну ягоду:
Вишня – 70 р
Цукор – 20 р
Крохмаль кукурудзяний – 10 р
Для чізкейків у формі ескімо я використовувала форму:
Розмір форми: 26 см х 14,5 см х 2,5 см
Розмір готової фігури:9 см х 5 см
Шоколадний чізкейк з вишнею у формі ескімо покроковий рецепт
1. Змішуємо продукти як на відео, розподіляємо по силіконовій формі ескімо, додаємо начинку, встановлюємо палички, прибираємо в духовку на 1,5 години при 100-110 градусів на водяній бані (на дно духовки ставимо ще один деко з водою), коли чізкейк схопився і відходить від форми – остуджуємо і після цього прибираємо в морозилку до повного застывания.
2. Начинка.
Проварити вишню з цукром і крохмалем до загустіння, охолодити перед використанням. Весь процес приготування на відео, рецепт глазурі буде в наступному відео 💋
Проварити вишню з цукром і крохмалем до загустіння, охолодити перед використанням. Весь процес приготування на відео, рецепт глазурі буде в наступному відео 💋
3. Якщо будете готувати чізкейк класичного виду – візьміть шоколадне печиво для пісочної основи (приблизно 150г шоколадного печива +30 г вершкового масла, і приготуйте пісочну основу без бортиків).
Відео рецепт 👇