Шоколадний горщик десерт у склянці простий рецепт 🍫 Для такого десерту нам знадобляться паперові стаканчики. Молочний або темний шоколад темперируем і заливаємо у форму. Коли простукиваем форми не залишаємо на краях стаканчика занадто мало шоколаду, щоб шоколад в підсумку не зламався. Я прибирала стаканчики в холодильник застигнути, потім діставала і акуратно виймала з паперових форм починаючи з низу, так як там самий товстий шар шоколаду.
Інгредієнти
Для 2х стаканчиків:
Молочний/темныйшоколад – 150 гр
Крем:
сирний сир Вершковий – 160 гр
Вершки 33% – 45 гр
Цукрова пудра – 35 гр
Збити всі інгредієнти міксером до щільної однорідної маси.
Вишневий конфітюр:
Вишня – 100 гр
Цукор – 20 гр
Крохмаль – 3 гр
Води – 10 гр
Шоколадний горщик десерт в склянці покроковий рецепт
1. Змішати крохмаль з водою. З вишні робимо пюре блендером. Пюре уварюють вишні з цукром до закипання варимо пару хвилин, додаємо крохмаль з водою і перемішуємо. Варимо 1-2 хвилини, прибираємо з вогню, остужаем.
2. Рецепт шоколадного бісквіта можете знайти у стрічці нижче (підійде будь-який).
3. Начинку можна зробити будь-яку на свій смак. І прикрасити десерт так само можна м’ятою, вафельними або шоколадними квітами, а так само живими цветами.
Відео рецепт 👇