Шоколадний крем ганаш для покриття торта з вершками

Як зробити Шоколадний крем ганаш для покриття торта з вершками рецепт простий. Друзі, цей варіант ганаша підійде як для покриття торта, так і в якості начинки для шоколадного частування.

Інгредієнти

250 г темного шоколаду (54,5%)
60 г вершкового масла
315 г вершків
40 г глюкозного сиропу

Шоколадний крем ганаш для покриття торта з вершками покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад на водяній бані. Не перегрівати вище 50 градусів. Вершки з глюкозным сиропом нагріти майже до кипіння, дати трохи постояти і вилити на шоколад. Пробити блендером. Ввести вершкове масло кімнатної температури і знову пробити блендером.
2. Дайте охолонути при кімнатній температурі близько 30 хвилин. Помістіть в морозильну камеру на 30 хвилин і починайте покривати торт.

3. Температура крему повинна бути близько 14 градусів, або просто досить стійкою (але не твердої) консистенції. Можна відправити на пару годин в холодильник, але це займе більше времени.