Шоколадний маршмеллоу зефір на какао і агар агарі

Як зробити смачний Шоколадний маршмеллоу зефір на какао і агар агарі рецепт простий домашній.

Інгредієнти

1 чашка (240 мл) води
1 чашка (240 мл) кленового сиропу
3 ст. л. агар-агару
3/4 чашки (180 мл) какао-порошку
1 ч. л. ванілі
1/4 ч. л. солі

Шоколадний маршмеллоу зефір на какао і агар агарі покроковий рецепт

1. Налийте 1/2 чашки води в миску. Зверху всипте агар-агар і залиште на час, поки ви готуєте сироп. Додайте решту 1/2 чашки води в невелику каструлю і додайте кленовий сироп. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Варіть, поки суміш не досягне 140°. Це займе близько 10 минут.
2. Вимкніть вогонь. Повільно всипте какао-порошок, а потім додайте сіль і ваніль. Додайте суміш агар-агару і перемішайте. Збийте отриману суміш у блендері приблизно 6-8 минут.
3. Змастіть дно невеликої форми кокосовим маслом, а потім вистеліть пергаментним папером. Перекладіть готову суміш у форму. Дайте охолонути, а потім наріжте на квадрати. ⠀ Приємного апетиту!