Шоколадний Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів

Як зробити смачний Шоколадний Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів рецепт простий домашній! Це самий смачний медовик, обов’язково готуйте на Новий рік !🎄

Інгредієнти

для 1 бісквіта:
Яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч. л.
Цукор – 90 гр.
мед-50 гр.
рослинне масло-20 гр.
Я выпекла з цієї порції 1 корж і замісила знову окремо тісто на 2-й, у мене вийшло 2 коржа

Для крему на 2 коржа:
Вершкове масло -200 гр.
Згущене молоко-300 гр.
Вершковий сир -300гр.
сметана 25%- 300 гр.

Шоколадний Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і дрібкою солі приблизно 10 хвилин до густої білої маси (див. на відео) Змішати борошно з какао і розпушувачем. Просіяти в збиті яйця половину сухих інгредієнтів і акуратно перемішати знизу вгору. З’єднати мед з рослинною олією, добре перемішати і влити в масу, перемішати і всипати решту сухі інгредієнти. Все акуратно перемішати(слідкуйте, щоб тісто не опало, воно повинно бути повітряним)

2. Готове тісто вилити на деко від духовки з пергаментним папером (попередньо змастити її олією) Випікати в розігрітій до 190 С духовці 10 мин.

3. Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути і обережно зняти з нього папір (я знімала папір вже з остиглого коржа) Повністю остудити. І поділити на 4 рівні частини .

4. КРЕМ: Збити м’яке масло, по ложці додати згущене молоко і продовжувати збивати. Далі додати вершковий сир кімнатної температури, збити до однорідності, додати холодну сметану, збити ще кілька секунд.

5. Зібрати тортик, прикрасити за бажанням і прибрати в холодильник на ніч, а краще на добу! Готуйте числа 29-30 грудня-з кожним днем медівник буде ставати смачніше!)))

Відео рецепт 👇