Як зробити смачний Шоколадний Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів рецепт простий домашній! Це самий смачний медовик, обов’язково готуйте на Новий рік !🎄
Інгредієнти
для 1 бісквіта:
Яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч. л.
Цукор – 90 гр.
мед-50 гр.
рослинне масло-20 гр.
Я выпекла з цієї порції 1 корж і замісила знову окремо тісто на 2-й, у мене вийшло 2 коржа
Для крему на 2 коржа:
Вершкове масло -200 гр.
Згущене молоко-300 гр.
Вершковий сир -300гр.
сметана 25%- 300 гр.
Шоколадний Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів покроковий рецепт
1. Збити яйця з цукром і дрібкою солі приблизно 10 хвилин до густої білої маси (див. на відео) Змішати борошно з какао і розпушувачем. Просіяти в збиті яйця половину сухих інгредієнтів і акуратно перемішати знизу вгору. З’єднати мед з рослинною олією, добре перемішати і влити в масу, перемішати і всипати решту сухі інгредієнти. Все акуратно перемішати(слідкуйте, щоб тісто не опало, воно повинно бути повітряним)
2. Готове тісто вилити на деко від духовки з пергаментним папером (попередньо змастити її олією) Випікати в розігрітій до 190 С духовці 10 мин.
3. Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути і обережно зняти з нього папір (я знімала папір вже з остиглого коржа) Повністю остудити. І поділити на 4 рівні частини .
4. КРЕМ: Збити м’яке масло, по ложці додати згущене молоко і продовжувати збивати. Далі додати вершковий сир кімнатної температури, збити до однорідності, додати холодну сметану, збити ще кілька секунд.
5. Зібрати тортик, прикрасити за бажанням і прибрати в холодильник на ніч, а краще на добу! Готуйте числа 29-30 грудня-з кожним днем медівник буде ставати смачніше!)))
Відео рецепт 👇