Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйця – 3 штуки
Цукор – 1 склянка
Молоко – 1 склянку
Рослинне масло – 1/2 склянки
Борошно – 2 склянки
Какао-порошок – 2 столових ложки
Розпушувач – 2 чайні ложки
Сіль
Ванілін
Для крему:
Молоко – 3 склянки
Цукор – 1 склянка неповний
Крохмаль – 2 столові ложки
Борошно – 1 їдальня ложка
Ванілін
Крім того:
Молоко – 1 стакан (для просочення)
Какао-порошок для посипання
Шоколадний молочний десерт із заварним кремом покроковий рецепт
Потім додаємо 2 склянки просіяного борошна, 2 чайні ложки розпушувача і ванілін. Ще раз перемішуємо. Десерт готую шоколадний, а про какао трохи не забула. Просіваємо 2 столові ложки какао-порошку і замішуємо тісто. Воно повинно вийти трохи рідкуватий консистенции.
Розподіляємо тісто у формі. У мене розміром 27х23 див. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 40 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкою. Бісквіт залишаємо у формі до повного охолодження. Тепер приготуємо заварний крем.
Крем повинен загуснути. Готовий крем знімаємо з вогню і охолоджуємо в крижаній воді, періодично помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Тепер збираємо наш десерт.
Вранці посипаємо десерт какао-порошком і нарізаємо на порційні шматочки. Це простий шоколадний десерт готується з доступних продуктів. Для маленької компанії можна готувати половину порції. Приємного апетиту!