Як зробити Шоколадний рулет Снікерс рецепт простий. Він спокусив багатьох 🤩 після перегляду сторіс, а нас він підкорив своїм смаком! Ммм! Нереальний! Шоколадний бісквіт, карамельно-арахісовий крем, солона карамель і обсмажений арахіс. А коли він покритий глазур’ю «ГУРМЕ»- це, хлопці, просто неймовірно! 💗 Готувати набагато простіше торта, обов’язково спробуйте! ✨ Хто буде пекти ❓😉
Інгредієнти
Для карамелі:
•115 г вершків 33% Lactica
•150 г цукру
•70 г вершкового масла
•Щіпка солі
Для крему:
•300 г кисломолочного сиру Lactica
•110 г вершків 33% Lactica
•70 г карамелі
•50 г арахісової пасти
Начинка:
•150-200 г карамелі
•50 г смаженого арахісу (можна солоного)
⠀
Просочення:
•40 г води
•30 г цукру
•1 ч. л. какао
Шоколадний бісквіт:
•60 г пшеничного борошна
•15 г кукурудзяного крохмалю
•20 г какао порошку
•3 г розпушувача
•4 яйця (200 г)
•Щіпка солі
•100 г цукру
•15 г рослинної олії без запаху
•15 г окропу.
Шоколадний рулет Снікерс покроковий рецепт
1. Для карамелі:
В товстостінний сотейник насипаємо половину цукру, топимо на середньому нагріві. Як тільки по краях почне танути, трохи знижуємо нагрівання. Періодично нахиляємо сотейник з боку в бік. Далі додаємо другу половину цукру, продовжуємо розтоплювати. В кінці можна допомогти заважати лопаткою. Топимо до рідкого стану і прозорості. Вливаємо гарячі(!) вершки, варимо пару хвилин після закипання. Додаємо сіль і масло. Знімаємо з вогню. Перемешиваем.
В товстостінний сотейник насипаємо половину цукру, топимо на середньому нагріві. Як тільки по краях почне танути, трохи знижуємо нагрівання. Періодично нахиляємо сотейник з боку в бік. Далі додаємо другу половину цукру, продовжуємо розтоплювати. В кінці можна допомогти заважати лопаткою. Топимо до рідкого стану і прозорості. Вливаємо гарячі(!) вершки, варимо пару хвилин після закипання. Додаємо сіль і масло. Знімаємо з вогню. Перемешиваем.
2. Для крему:
Арахісову пасту і теплу карамель перемішуємо. Додаємо холодні сирний сир і вершки. Збиваємо в щільний пишний крем. Перекладаємо в кондитерський мішок, прибираємо в холодильник.
Арахісову пасту і теплу карамель перемішуємо. Додаємо холодні сирний сир і вершки. Збиваємо в щільний пишний крем. Перекладаємо в кондитерський мішок, прибираємо в холодильник.
3. Просочення:
Довести до кипіння, остудити. На просочення піде не весь объем.
Довести до кипіння, остудити. На просочення піде не весь объем.
4. Шоколадний бісквіт: З’єднуємо і перемішуємо борошно, крохмаль, какао, розпушувач. Яйця починаємо збивати з дрібкою солі в піну. Поступово всипаємо цукор і збиваємо 7-10 хв до стійкої об’ємної маси. Просіваємо і акуратно вмішуємо лопаткою в кілька прийомів сухі ингредиенты.
5. В кінці вводимо масло і окріп, вмішуємо. Виливаємо тісто на деко 30*40 см з пекарської папером. Випікаємо при 180 градусах ~ 10 хв. Дістаємо, тут же перевертаємо на рушник або лист пекарської папери, присипаній какао. Нещільно згортаємо рулетом, даємо охолонути 30 хв. Збірка: Розгортаємо і наносимо трохи! просочення. Далі шар крему, відходячи від країв по довгій стороні по парі див. Потім поливаємо карамеллю і присипаємо горіхами. Сворачиваем.
Відео рецепт 👇