Шоколадний торт кіндер молочний скибочку зі згущеним молоком

до Речі, шоколадний бісквіт тут виходить прямо дуже ніжним, м’яким повітряним і пористим, так що сміливо можете використовувати і в інших рецептах 👌 Шоколадний торт кіндер молочний скибочку зі згущеним молоком простий рецепт. Можна випікати бісквіт в рознімної колтун, діаметром – 22 см, але останнім часом я волію піч одним пластом на весь деко, тому що так виходить в 2 -3 рази швидше, ну а потім ділю на частини і збираю торт.

Інгредієнти

Для бісквіта:
✅6 яєць (відокремлюємо білки і жовтки)
✅200 гр цукру
✅100 мл холодного молока
✅70 мл рослинного масла
✅40 гр какао порошку
✅160 гр борошна
✅10 гр розпушувача

Крем:
✅15 гр швидкорозчинного порошкового желатину
✅60-65 мл води
✅600-650 г сирного сиру
✅200-250 гр згущеного молока
✅ванілін

Шоколадний торт кіндер молочний скибочку зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
Збиваємо білки до твердих піків, додаємо цукор. Виходить густе безе. Далі на повільних обертах вводимо жовтки, вимикаємо міксер. Вводимо молоко і масло, перемішуємо, далі просіваємо борошно, какао і розпушувач, і перемішуємо до однорідності. Розподіляємо на весь деко , відправляємо в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку близько 15 хвилин (до сухої зубочистки).Після охолодження ділимо на 2-3 коржа (за бажанням).

2. Поки випікається бісквіт, можна паралельно готувати крем:
Желатин + вода. Перемішуємо, чекаємо 3-5 хвилин, відправляємо в мікрохвильову піч на 20 секунд, або на плиту . Маса повинна плавитися, але не кипеть.

3. Пробиваємо блендером просто до однорідності. (сильно пробувати не варто, головне перемішати ) додаємо розплавлений теплий желатин і перемішуємо . Крем готовий. (Можна теж саме робити міксером).

4. Збираємо торт як покатано на відео .Можна використовувати роз’ємне кільце або прямокутну форму , але у мене крем був стабільний, я не стало перестрахуватися. Відправляємо в холодильник на 2 години, прикрашаємо за смаком і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇