шоколадний Торт Медовик з кремом з молока і вершків

шоколадний Торт Медовик з кремом з молока і вершків простий рецепт. Головне правило: тісто і крем повинні добре охолонути і простояти в холодильнику хоча б 3 години.

Інгредієнти

Коржі:
4 яйця
200 гр цукрового піску
150 гр вершкового масла
100 гр меду
1 ст л лимонного соку
1 год л соди
Борошно 340 гр
1 ч л розпушувача
70 гр какао

Крем:
1 яйце
4 ст л кукурудзяного крохмалю
150 гр цукрового піску
500 мл молока
300 мл охолоджених вершків (33%)

шоколадний Торт Медовик з кремом з молока і вершків покроковий рецепт

1. Коржі:
Ставимо на водяну баню яйця, цукор, вершкове масло і мед. Варимо поки цукор розчиниться, вливаємо соду гашену лимоном. Варимо поки маса побіліє. Знімаємо з вогню. Змішуємо борошно, какао і розпушувач. Всипаємо в яєчну масу і перемішуємо. Закриваємо Плівкою в контакт і ставимо в холод на 3 години !

2. Шоколад (плитка, розплавити зручним способом) Крем: З’єднати яйце цукор і крохмаль, перемішати і влити молоко, поставити на вогонь. Варити до загустіння. Можна на цьому етапі додати шоколад гарячий заварний крем. Закрити пленокой Вконтакт.

3. Змішати і прибрати в холод на 3 години до охолодження. Вершки збити і з’єднати з холодною заварний масою. Як тільки тісто охолоне, розкотимо його в сосиску і розділимо на кульки. Вийшло 8 кульок. Але під час розкочування у мене вийшло 12 коржей.

4. Протекаем вилочкою Я брала діаметр 20 див. Вирізаємо формою тісто і отруюємо в розігріту до 200′ духовку на 4 хвилини. Вклади повинні охолонути. Збираємо торт. З обрізок я зробила посипання. Торт повинен постояти хоча б ніч Виходить дуже м’який і смачний тортик 😘

Відео рецепт 👇