Шоколадний торт з бананом і кремом з вареним згущеним молоком простий рецепт.
Інгредієнти
ДЛЯ КОРЖА:
5 яєць
200 гр цукру
200 гр борошна
100 мл рослинного масла
2 ст л какао
10 гр розпушувача
Для крему:
300 мл вершків 30-35% жирності
2 ст л вареного згущеного молока
2 банана
Для просочення:
1 склянку молока
3 год л цукру
Шоколадний торт з бананом і кремом з вареним згущеним молоком покроковий рецепт
1. В чашу міксера, розбиваємо яйця і всипаємо цукор, збиваємо до світлої, пишної маси. Потім вливаємо олію і перемішуємо. Окремо просіваємо борошно, какао і розпушувач, все з’єднуємо між собою. Потім вводимо суху суміш в яєчну, я знизила міксер до мінімальних обертів і таким чином обидві змішала массы.
2. Якщо у вас ручний міксер, то краще скористатися силіконової лопаткою. Готову бісквітну масу переливаємо на деко застелений пергаментом, розрівнюємо і випікаємо при температурі 180 градусів, 12-15 минут.
3. Готовий корж знімаємо з пергаменту і обрізаємо краю, вони підуть на крихту. Обрізки відразу подрібнюємо і прибираємо в бік. Ділимо корж на 3 рівні частини. Просочуємо кожен корж просоченням і змащуємо кремом, між кожним шаром кладемо банан.
4. Збираємо торт. Верх і боки так само змащуємо кремом і обсипаємо крихтою. Даємо йому пропитаться.
5. Готово!
Відео рецепт 👇