Як зробити смачний Шоколадний торт з шоколадним кремом до чаю рецепт простий.
Інгредієнти
ДІАМЕТР ФОРМИ 18 см
✅Яйця-6 шт
✅Цукор-200 г
✅Раст масло-50 г
✅Кукурудзяний крохмаль-10 г
✅Молоко-110 р
✅Какао-40 р
✅Борошно-180
✅Розпушувач-3 р
✅Ванільний цукор-1 ч. л
ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ
✅Маскарпоне-400 р
✅Вершки-400 г
✅Цукрова пудра-100 г
✅Какао-30 г (без цукру)
✅Ванільний цукор-1 ч. л
ШОКОЛАДНА ПРОСОЧЕННЯ
✅Молоко-90 мл
✅Какао-1 ч. л
✅Цукор-1 ч. л
Шоколадний торт з шоколадним кремом до чаю покроковий рецепт
1. З’єднати всі сухі інгредієнти. Борошно, розпушувач, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор і какао. Просіяти і залишити в стороні. В окремій мисці з’єднати раст масло і молоко. Розігріти. У чаші міксера збити яйця з цукром на максимальних обертах 10-12 хв. В кінці в 2 етапи додаємо сухі і рідкі інгредієнти. Краще чергувати. Добре перемішати або лопаткою, або на мінімальних обертах в міксері. Перелити тісто у форму. Випікати в розігрітій до 170*С духовці 40-45 хв. Режим верх-низ без конвекций.
2. ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ
Збити до міцних пиков.
Збити до міцних пиков.
3. ШОКОЛАДНА ПРОСОЧЕННЯ
З’єднати і разогреть.
З’єднати і разогреть.
Відео рецепт 👇