штрудель Яблучний пиріг з лаваша з сиром в духовці

штрудель Яблучний пиріг з лаваша з сиром в духовці простий рецепт домашній. Впевнена, на вихідних будете шукати який-небудь простий, швидкий і смачний рецепт, щоб поласувати)) Є такий! 👌

Інгредієнти

2 листи лаваша
2 пачки сиру (по 180г)
2 яблука
2-3 яйця
200 мл йогурту
цукор/цукор, кориця, горішки

штрудель Яблучний пиріг з лаваша з сиром в духовці покроковий рецепт

1. Лаваш ріжемо на смужки. Яблука натираємо на тертці, змішуємо з сиром, сахарозамом і корицею. На смужку лаваша викладаємо начинку по всій довжині, скручуємо в трубочку.

2. Повторюємо процедуру поки не закінчиться начинка. У форму для запікання викладаємо лист лавашу, а усередину трубочки улиткой.

3. Для заливки змішуємо яйця і йогурт, заливаємо пиріг. Посипаємо горішками. Випікаємо при температурі 180′ 40-50 минут.

4. Поки печеться, закривайте вікна, тому що аромат божевільний – сусіди прибіжать!