Шурпа з яловичини в казані в домашніх умовах

Шурпа з яловичини в казані в домашніх умовах класичний простий рецепт.
Повірте-БАЙДУЖИХ НЕ БУДЕ 😁 Знімала швидко, тому що готувала одна😁 Докладно розпишу в тексті.

Інгредієнти

Свіже свиняче сало
Яловичина
Картоплю
Цибуля ріпчаста
Моркву
Перець болгарський
Помідори свіжі кисло-солодкі
Зелень за смаком
Свіжий часник
Спеції (у мене приправа до м’яса і хмелі-сунелі)

Шурпа з яловичини в казані в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Свіже сало нарізати і посмажити в казані з невеликим кол-вом соняшникової олії. Потім за допомогою шумівки прибрати выжарки. Далі по необхідності додати соняшникову олію. Яловичину нарізати середніми шматочками і обсмажити. Далі додаємо цибулю нарізану півкільцями, трохи обжарить.

2. Наступна в казан відправляється моркву і все також трохи обсмажити. Далі додаємо болгарський перець і трохи обсмажуємо. Потім додаємо помідори очищені від шкірки і нарізані на чотири частини, трохи загасити. Останній відправляємо в казан картоплю нарізану також на чотири части.

3. Далі посолити, додати спеції, перемішати і залити водою. Кількість води регулюєте самі, дивлячись який густоти шурпу хочете отримати. Я в процесі готування додаю воду, тому що люблю з хорошим кількістю бульона.

4. Накрити кришкою і тушкуємо на повільному вогні приблизно годину, орієнтир щодо готовності м’яса. В кінці додаємо мелкорубленный свіжий часник і зелень.

Відео рецепт 👇