Одним затишним ввечері вирішила приготувати швидкі і ледачі булочки з яблуками і корицею рецепт простий 🧡🍎🍁 Було так темно, я запалила свічки і поринула в цю теплу атмосферу, сподіваюся, що ви відчуєте її!
Інгредієнти
1 пласт листкового тіста (250 г), в цей раз я взяла готове бездріжджове
4-5 середніх солодких яблук
3 ст. л розтопленого вершкового масла
60 г цукру, можна більше
2 ст. л кориці
⠀⠀⠀⠀
200 г вершкового сиру
30 г цукрової пудри
3 ст. л молока
Швидкі і ледачі булочки з яблуками і корицею покроковий рецепт
1. Нарізаємо яблучка кубиками. Змішуємо їх з цукром. Потім розкачуємо тісто. Змішуємо розтоплене вершкове масло з корицею і цукром. Викладаємо на розкатаний пласт тіста суміш масла з цукром, а потім яблочки.
2. Акуратно згортаємо і нарізаємо на булочки. У форму кладемо булочки і випікаємо при 190 градусах приблизно 20-30 хвилин. При бажанні за 10 хвилин змастіть булочки яйцем. ⠀⠀⠀⠀
3. Поки булочки готуються, готуємо крем. Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою, додаємо молоко. Готово! ⠀⠀⠀⠀ Гарячі булочки подаємо з кремом! Виходить дуже смачно, а головне просто і швидко 🍁 Сподіваюся, що вам сподобається!
Відео рецепт 👇