Як зробити Швидкий торт Наполеон міні рецепт простий. Один з улюблених десертів на святковий стіл і на кожен день.
Інгредієнти
Знадобиться на 3-4 шт.:
✔️Готове листкове бездріжджове тісто – 450 гр (1 пачка)
⠀
ЗАВАРНИЙ КРЕМ:
✔️Молоко – 500 мл
✔️Яйця – 2 шт.
✔️Борошно – 3 ст. л.
✔️Цукор – 200 – 300 гр. ( за вашим смаком)
✔️Вершкове масло-100 гр.
✔️Ванілін
Швидкий торт Наполеон міні покроковий рецепт
1. Тісто:
Працювати з ним, як показано на видео.
Працювати з ним, як показано на видео.
2. ЗАВАРНИЙ КРЕМ:
додати Всі інгредієнти в каструлю, поставити на середній вогонь і перемішуючи віночком (настійно раджу саме віночком, інакше будуть грудки. Якщо ні віночка, тоді на початку збити яйця, цукор і борошно повільно додавати молоко, розкриваючи склад).
додати Всі інгредієнти в каструлю, поставити на середній вогонь і перемішуючи віночком (настійно раджу саме віночком, інакше будуть грудки. Якщо ні віночка, тоді на початку збити яйця, цукор і борошно повільно додавати молоко, розкриваючи склад).
3. Варити постійно помішуючи, поки не закипить і загусне. Вимкнути вогонь, додати ванілін і вершкове масло 100 гр., дати повністю охолонути крему. ⠀ Пошарово змастити листа, дати годину просочитися і насолодитися смаком
Відео рецепт 👇