Як зробити Смачні кабачкові оладки без яєць на сковороді рецепт простий. Продовжуємо використовувати великий урожай кабачків. Це звичайно не оладки, у мене вони схожими на деруни вийшли, принцип приготування схожий.
Інгредієнти
1 середній кабачок ( приблизно 400 гр )
нутове Борошно 70-90 гр (регулюйте самі)
Сода 1/2 ч. л
Оцет яблучний 1 ч. л
Сіль 1/2 ч. л
спеції, зелень
Смачні кабачкові оладки без яєць на сковороді покроковий рецепт
1. Кабачок натерти дрібній тертці, посолити, віджати сік (не обов’язково весь). Додаємо спеції, гашену оцтом соду, зелень.
2. Заважаємо, потроху вводимо борошно, чергуючи з перемішуванням. Якщо тісто залишається рідким – додаємо ще борошна (кабачки бувають різними, деякі супер соковиті, деякі ні).
3. Смажимо на топленому (або олії авокадо – купити можна тут) з двох сторін по 3-5 хвилин з кожного стороны.