Смажена ікра з баклажанів на сковороді класична домашня простий рецепт.
Інгредієнти
🧅100 г цибулі
🥕100 г моркви
🌶100 г солодкого перцю (гіркий додайте за смаком)
🍆 300 г баклажан
🍅600 г помідор
🔸100 г рослинного масла
👩🍳Сіль, цукор за смаком
Смажена ікра з баклажанів на сковороді класична покроковий рецепт
1. Очищені баклажани дрібно поріжемо кубиками, посолити і відставимо виділити сік
Цибулю і перець порізати брусочками по 2-3 см в довжину. Морква натремо на терке.
Цибулю і перець порізати брусочками по 2-3 см в довжину. Морква натремо на терке.
2. І томати пропустимо через тертку, звільняючи їх від шкірки. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву, перець, томати і баклажани (попередньо віджавши їх).
3. Доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор і тушкуємо на повільному вогні до випаровування всієї жидкости.
Відео рецепт 👇